Frank Bos en Sabrina Bos – Lammers zijn de trotse eigenaren van Boss Musical. Ze geven les aan de meeste musicalklassen. Daarnaast produceren en creeëren ze alle musicalproducties van Boss Musical, in samenwerking met de andere Boss docenten.

Ook zijn Frank en Sabrina eigenaar en artistiek leider van Boss Entertainment, de evenemententak van Boss Musical. Ze verzorgen kinderentertainment (van kinderfeestjes tot Sinterklaas), ze runnen het entertainmentteam in Familiepark Drievliet en zijn actief met het maken van (dinner)shows, evenementen en optredens voor diverse doeleinden.

Frank Bos

Wie zijn wij?

Frank werkt al ruim tien jaar als artiest en musicaldocent voor verschillende werkgevers. Hij leerde het vak bij het Nederlands Musical Ensemble en bij de opleiding Muziektheater aan het Rotterdams Conservatorium (tegenwoordig Codarts).

Als zanger was Frank onder andere te zien in verschillende musicals van het Nederlands Musical Ensemble, “Musicals in Concert” (Joop van den Ende Theaterproducties), diverse dinnershows van Toussaint Dinnershows en in 2010 eindigde hij bij de laatste 15 kandidaten van “Op zoek naar Zorro”.

Als docent en muzikaal leider werkte hij op verschillende middelbare scholen zoals Lyceum Ypenburg, Stichting Trias en het Rijswijks Jeugdtheater.

Naast zijn muzikale bezigheden werkt Frank ook als clown, goochelaar en entertainer door heel Nederland. Met zijn goochelshow “De koks koken met koksshow” werd hij in 2008 zelfs Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen.

Sabrina Bos-Lammers

Wie zijn wij?

Sabrina begon op haar 6e al met dansen. Op haar 16e kreeg ze interesse voor musicals en kwam ze terecht op de MusicAllFactory in Tilburg.

Ze stroomde door naar de Fontys Dansacademie in Tilburg, waar ze de opleiding Musicaltheater volgde bij Barrie Stevens. In haar stagejaar deed ze ervaring op in kleine musicalproducties en eindigde bij “Tika is jarig” van V&V Entertainment. Dat was de verkorte versie van Tita Tovenaar, die dagelijks in de Efteling te zien was.

Toen ze in 2007 succesvol afstudeerde, ging ze dansen en zingen bij o.a. Toussaint Dinnershows en Condor City. Als dans- en musicaldocente was zij o.a. verbonden aan Stichting Trias, Rijswijks Jeugdtheater en Dance Expression.

Ook als choreografe is Sabrina actief. Zo was ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor Non-Stop (een koor van oud Kinderen voor Kinderen), Musicals in Delft 2010 en de Zomermusical Loenen 2010 t/m 2013.

Kelsey Nieuwenhuysen

Wie zijn wij?

Kelsey danst al haar hele leven met veel plezier. Zij was zo enthousiast dat ze binnen Balletschool Ypenburg werd opgeleid tot volwaardig dansdocente.

Ze ging naar het ‘s Gravendreef College waar ze in de musicalklas zat.
Inmiddels is ze afgestudeerd aan de opleiding Pedagogisch werker jeugdzorg in Leidschenveen.

Bij Boss Musical verzorgt ze de Musical Kids Junior, Musical Kids, Musical Kids Pro en de Musical Club op de locaties in Ypenburg.

Lindsey Vlaardingerbroek

De Engelse Lindsey Vlaardingerbroek speelde van haar 13e tot haar 22ste in musicals. Eerst op de middelbare school en daarna op de universiteit, waar ze geschiedenis studeerde. Al vanaf jongs af aan leerde ze piano spelen, en tijdens haar studietijd heeft ze ook piano gespeeld voor verschillende musicalverengingen.

Ze is in 1992 naar Nederland verhuisd, nadat ze met Matthijs getrouwd is. In Nederland is ze tien jaar dirigent en pianobegeleider geweest van een wijkkoor.

Sinds 2011 speelt Lindsey met veel plezier bij de Musical Grown Up bij Boss Musical. Inmiddels is ze ook al jaren actief als pianiste en zangjuf.

Dit seizoen geeft ze met Sabrina les aan de Musical Kids Pro op dinsdag in Rijswijk.