Wil jij je verjaardag vieren bij Boss Musical? Zingen, dansen en toneel spelen in een minimusical? Bij ons kan dat!

Onder leiding van een professionele musicaldocent gaan we een musicalliedje zingen en dansen. Ook studeren we een scène in. Daar maken we een echte minimusical van. Aan het einde van het kinderfeestje presenteren de kinderen de minimusical aan hun ouders, compleet met kostuums en grime!

Voor jongeren en volwassenen hebben we ook speciale verjaardagsworkshops. Aan de hand van een musicalthema gaan we aan de slag met dans, zang en toneel spelen. Het is aan jou of je ook een eindpresentatie wil doen!

Het musicalthema is in overleg met de jarige. Voorbeelden voor kinderen: de Lion King, Annie en Alice in Wonderland. Jongeren en volwassenen kiezen vaak voor Chicago, Mamma Mia of Grease.

Kinderfeestjes
Kinderfeestjes

Kayleigh koos als musicalthema de musical Annie. Ze zongen en dansten het liedje “Draag vandaag uw pak, maar ook een lach”, en speelden een scène in het weeshuis. Jarige Kayleigh zong het liedje “Morgen” (het welbekende “Tomorrow”).

Amber koos voor het stoere thema Chicago. Ze dansten op “Al die jazz”, zongen het shownummer “Roxie” en speelden een verhaal in een gevangenis. Amber zong als solo “Knuffelbeer”.

(foto privé bezit O. Wiedijk en Boss Musical)

Een verjaardagsfeestje duurt 2 uur en 15 minuten, en vindt plaats bij Boss Musical (op onze locatie in Rijswijk).
Wij hebben een standaardprijs van € 175,00 euro, voor maximaal 15 deelnemers.
Bij deze prijs zijn ook limonade en snacks inbegrepen.

Meer weten of een feestje boeken? Neem dan gerust contact op via info@bossmusical.nl